Natuurwerkdag 2024

Natuurwerkdag
Datum
ma. 23 september 2024

Kom je ook in actie voor de Noord-Hollandse natuur? 

Doe dan mee aan de Natuurwerkdagen om de natuur in jouw omgeving te helpen!  

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november kun je diverse klussen doen voor natuurbehoud- en herstel, samen werken aan een gezonde leefomgeving met onze boswachters en vrijwilligers. Jouw werk draagt bij aan een gezonde leefomgeving van veel (bedreigde) planten en dieren. En die hulp is nu hard nodig.   

Meedoen

Veel mooie klussen om uit te kiezen! 
Kom snoeien en takkenwallen maken bij Park de Meet in Nieuwe Niedorp. Kom Park de oude kwekerij in Alkmaar winterklaar maken. Help padden de winter door bij IVN Kennemerland in IJmuiden.

Vaar mee naar een uniek veenweidegebied en zet je in voor weidevogels bij het Ilperveld in Landsmeer, of maak ruimte voor unieke planten bij De Kooiakkers in de Kalverpolder. 

Leer wilgen knotten bij Natuurpark de Vrije Geer in Amsterdam, hier zijn kinderen van harte welkom en bakken ze pannenkoeken. 

Zelf meedoen
Wil je de natuur bij jou in de buurt ook helpen? Samenwerken en buiten zijn schept verbinding en geeft je een onbezorgd gevoel. Geniet van de frisse buitenlucht, iedereen is welkom. Bijdragen aan de natuur om je heen geeft veel voldoening, we maken er een geslaagde dag van! 

Meld je aan hier aan voor de Natuurwerkdag. 

We zien je graag op 1 of 2 november, tot dan! 

 

cover M3 2024

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven